Asociatia Iele-Sanziene

Revista Sânziene este un proiect al Asociației Iele-Sânziene început în 2020, care până în prezent s-a materializat în două ediții tipărite, scrise și ilustrate de adolescenți și tineri adulți. Cel mai nou număr al revistei poate fi achiziționat printr-o donație pentru misiunea și proiectele asociației. 

Donația se face online, direct cu cardul, prin formularul de mai jos. Revista va fi apoi trimisă prin curier, așadar te rugăm să notezi în ultimul câmp adresa completă (județ, localitate, stradă și număr, persoană contact, număr telefon). 

Donația minimă sugerată pentru un exemplar este 60 lei (20 lei fiind costul transportului). Fiecare donație reprezintă o contribuție importantă pentru asociație, iar donatorii pot alege una dintre sumele sugerate sau pot dona altă sumă, mai mică sau mai mare, în funcție de numărul de exemplare dorit și posibilități.

*Dacă îți dorești Revista Sânziene și nu ai mijloacele financiare să faci o donație, trimite-ne un mail pe [email protected] cu datele de contact și livrare pentru a-ți trimite un exemplar.

Tot acolo ne găsești pentru orice întrebări sau nelămuriri. 


lei
Vreau să primesc noutăți despre:
Donație către
Asociatia Iele-Sanziene
lei
lei

Astfel 100% din donația ta ajunge la organizație. ÎȚI MULȚUMIM!

Total Donație
lei

Donația ta va fi efectuată în siguranță prin Mobilpay. Prin efectuarea donație îți exprimi acceptul privind Termeni și condițiile Galantom .

Aplicația de formular de donație este oferită și administrată de asociaţia OneKind. Datele tranzacției vor fi salvate de Asociația OneKind în numele Asociatia Iele-Sanziene .

Dificultăți la realizarea donației? Trimite-ne un email.