TEST

Prin programul național Patrula de Reciclare, Asociația Volens, împreună cu profesori voluntari, dă copiilor și tinerilor din toată țara șansa să descopere că traiul lor sănătos și al comunității depinde de implicarea fiecăruia în ocrotirea naturii. Donațiile ajută acest model de educație incluziva să le ofere cadrul necesar (materiale didactice, instruire, activități) pentru a-și dezvolta abilități sociale și emoționale esențiale (încredere, responsabilitate, comunicare, colaborare, gândire critică, perseverență etc.) și pentru a se afirma, independent de vârstă, statut social sau performanțe școlare.


lei
Donație către
TEST
lei
lei

Astfel 100% din donația ta ajunge la organizație .
ÎȚI MULȚUMIM!

Total Donatie
lei

Donația ta va fi efectuată în siguranță prin Mobilpay. Prin efectuarea donație îți exprimi acceptul privind Termeni și condițiile Galantom.

Aplicația de formular de donație este oferită și administrată de Envision România. Datele tranzacției vor fi salvate de Asociația Envision în numele TEST . Din acest motiv va fi afișat "Asociația Envision" în formularul de plată, unde introduci datele de card.

Dificultăți la realizarea donației? Click aici pentru răspunsuri la cele mai frecvente întrebări. Nu ai găsit rezolvarea? Trimite-ne un email.