Fundația Comunitară Buzău

Un grup de peste 100 de buzoieni luptă să transforme județul nostru într-un Acasă pentru copiii noștri și pentru cei mai vulnerabili dintre noi.   La fel ca tine, ei iubesc județul nostru și știu că Buzău poate fi locul unde fiecare să-și poată construi viitorul. În fiecare zi, ei aduc câte un bine în școlile din județ, pe străzile pe care am copilărit sau în parcurile în care ne plimbăm acum. Ei sunt Oamenii cu inițiativă din Buzău, oamenii care schimbă microcomunități locale, oameni care au fondat organizații nonprofit ce aduc plus valoare în viețile buzoienilor. Ajută-i să facă Buzăul și mai bun. Pentru tine și pentru cei care au nevoie să se simtă acasă. Donează și susține misiunea Fundației Comunitare Buzău de a transforma inițiative în realitate. Împreună dezvoltăm potențialul comunității buzoiene! #buzau #impreuna


lei
Vreau să primesc noutăți despre:
Donație către
Fundația Comunitară Buzău
lei
lei

Astfel 100% din donația ta ajunge la organizație. ÎȚI MULȚUMIM!

Total Donație
lei

Donația ta va fi efectuată în siguranță prin Mobilpay. Prin efectuarea donație îți exprimi acceptul privind Termeni și condițiile Galantom .

Aplicația de formular de donație este oferită și administrată de asociaţia OneKind. Datele tranzacției vor fi salvate de Asociația OneKind în numele Fundația Comunitară Buzău .

Dificultăți la realizarea donației? Trimite-ne un email.